AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık telefon görmek

Kahve falında kırık telefon görmek

Kahve falında kırık telefon görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş sahibi olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kırık telefon gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek kendi işinin patronu olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık telefon görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu kırık görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kırık tabanca görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarına bastığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir