AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık anahtar almak

Kahve falında kırık anahtar almak

Kahve falında kırık anahtar almak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, üstün başarılar alacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtar almak gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında anahtarı kırık görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık anahtar görmek kendisine olan güveninin artacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık anahtar almak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir