AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kulaklık görmek

Kahve falında kırık kulaklık görmek

Kahve falında kırık kulaklık görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kulaklık gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kırık kulaklık görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaklıkla müzik dinlemek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kulak kiri yemek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesini kesmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kulakta arı görmek hayır duaları alacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir