AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap kabı görmek

Kahve falında kitap kabı görmek

Kahve falında kitap kabı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap kabı gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kitap kapatmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kitap kabı görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, neşeleneceğine işarettir.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir