AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kabede görmek

Kahve falında kendini kabede görmek

Kahve falında kendini kabede görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ilim irfan sahibi olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalettir.

Kahve falında kendini kabede gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabenin ilk halini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabede ezan dinlemek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek kazancın daha da arttırılacağına, zorlukların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kabeye gitmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluğu kapatamamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş kap görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında veli kabri görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir