AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, amacına ulaşabileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonun suya düşmesini gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşen telefon görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında suya telefon düşürmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek riske atılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir