AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün sorunların artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşüp yaralanmak üzüntünden sağlığından olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşüp yaralandığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin düşüp yaralandığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında düşerek yaralanmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu denize düşürmek ele geçecek haram mal ve paraya, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında telefonu havuza düşürmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir