Kahve falında telefonla suya girmek

Kahve falında telefonla suya girmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, önünü göremez olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, rahat bir işe girileceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında telefonla suya girmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında telefonla suya girmek başarı için yılmadan çalışılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla denize girmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu suya atmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşen telefon görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top