AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunu suya düşürmek

Kahve falında telefonunu suya düşürmek

Kahve falında telefonunu suya düşürmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında suya telefon düşürmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek yaşadığı stresin biteceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Kahve falında suya düşen telefon görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek hem eğleneceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir