AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu suya düşürmek

Kahve falında telefonu suya düşürmek

Kahve falında telefonu suya düşürmek boş yere korku duyulacağına, gelişmelerin olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalettir.

Kahve falında telefonu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya telefon düşürmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek çalışıyorsa terfi alacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşen telefon görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir