AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla denize girmek

Kahve falında telefonla denize girmek

Kahve falında telefonla denize girmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla denize girmek gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında telefonla denize girmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında telefonla suya girmek yepyeni projelerle uğraşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında denizde telefon bulmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek hayırlı bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında telefonu denize düşürmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında denize telefon düşürmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu denize atmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde telefon görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir