AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, düzeninin sarsılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir