AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kısmetlerinin açılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak yaşanan yokluğun biteceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir