AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hasret çekileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak kazancının artacağına,, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir