AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, övgü dolu sözler duyacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir