AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak mutlu ve sağlıklı olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak malların çoğalacağına, iyi halinin kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir