AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerini yoluna koyacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak sosyal hayatını da askıya alacağına, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir