AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, amaçlardan sapmaya alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonda konuşmak toparlanmasının da uzun süreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir