AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak yanlış yönde kararlar verileceğine, ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuşmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir