AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda mesaj görmek

Kahve falında telefonda mesaj görmek

Kahve falında telefonda mesaj görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda mesaj gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında telefonda mesajlaştığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek gülüp eğleneceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda mesaj görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon mesaj görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon mesajı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında telefondan mesaj atmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir