AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon mesajı görmek

Kahve falında telefon mesajı görmek

Kahve falında telefon mesajı görmek kötü kişilere yakın olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sağlığının da bozulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında telefon mesajı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında telefon mesajı almak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj okumak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla mesaj göndermek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, şansının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir