AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon mesaj görmek

Kahve falında telefon mesaj görmek

Kahve falında telefon mesaj görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında telefon mesaj gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında telefonla mesaj almak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında telefonla mesaj çekmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında telefonla mesaj atmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, zorlukları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonda mesaj okumak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir