AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan mesaj almak

Kahve falında telefondan mesaj almak

Kahve falında telefondan mesaj almak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, büyük düşüneceğine inanılır.

Kahve falında telefondan mesaj almak gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj göndermek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Kahve falında telefondan mesaj okumak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj almak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda mesaj okumak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Kahve falında telefon mesajı görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir