AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, geniş geniş yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek açların doyacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek kendisini yıpratacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden mesaj geldiğini görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir