AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini felç olarak görmek

Kahve falında birini felç olarak görmek

Kahve falında birini felç olarak görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini felç olarak gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında yüz felç geçirmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının felç olmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalettir.

Kahve falında başkasının felç olduğunu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında felçli hasta görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız felci geçirmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir