AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonuna mesaj gelmek

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek rahatının ve gelirinin artacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında telefondan mesaj geldiğini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden mesaj geldiğini görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir