AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, iyi hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak sevdiğine kavuşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle telefonla konuşmak kendisine fazlaca kar getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir