AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını erkek organıyla görmek

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, doyasıya sefasını süreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulur.

Kahve falında kadını erkek organıyla gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kadında erkek organ görmek çok yoğun çalışacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının erkek organı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir