AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı hissetmek

Kahve falında erkek organı hissetmek

Kahve falında erkek organı hissetmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kırılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, inancının zayıflayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında erkek organı hissetmek gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında erkek organı hissetmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini erkek gibi hissetmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin erkeklik organını görmek yaklaşan güzel günlere, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek organı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek organı tutmak yorucu geçen bir döneme girileceğine, afiyete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek organıyla oynamak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir