AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası yazmak

Kahve falında telefon numarası yazmak

Kahve falında telefon numarası yazmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası yazmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında telefon numarası yazmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine telefon numarası vermek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında telefon numarasını vermek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak variyetinin her geçen gün artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası söylemek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası vermek batıl amele, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir