AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarasını vermek

Kahve falında telefon numarasını vermek

Kahve falında telefon numarasını vermek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, paraya ve mala kavuşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını vermek gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zenginlik sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında telefon numarası yazmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, şerefli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında cep telefon numarası görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında telefon numarası vermek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir