AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan telefon numarası almak

Kahve falında kızdan telefon numarası almak

Kahve falında kızdan telefon numarası almak gittiği yolda muvaffak olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini geliştireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kızdan numara almak çok iyi şeylere, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında telefon numaranı vermek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında telefonda numara görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden telefon numarası almak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası vermek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir