AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası söylemek

Kahve falında telefon numarası söylemek

Kahve falında telefon numarası söylemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Kahve falında telefon numarası söylemek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında telefon numarası söylemek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında numara söylemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında telefon numaranı vermek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon numarası görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir