AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aylık gelirinin artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek çok başarılı işlere girileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında telefon numarası istemek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek rahatının yerine geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında telefon numarası almak hasadının tarlasında kalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulur.

Kahve falında birinden telefon numarası almak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir