AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda numara görmek

Kahve falında telefonda numara görmek

Kahve falında telefonda numara görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda numara gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında telefon numarası yazmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon numarası görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında telefon numarası istemek çekilen hasretin biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası söylemek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin telefon numarasını almak hayatının başarılarla dolacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını vermek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir