AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası görmek

Kahve falında telefon numarası görmek

Kahve falında telefon numarası görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin telefon numarasını almak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında telefon numarası görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon numarası yazmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda numara görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında telefon numarası almak borçlarının ödeneceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir