AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin telefon numarasını görmek

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında bir kıza telefon numarası vermek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında telefon numarası istemek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında telefonda numara görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası almak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir