AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası almak

Kahve falında telefon numarası almak

Kahve falında telefon numarası almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek düşmanlarla beraber oturmaya, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden telefon numarası almak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında telefonda numara görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak endişelerini silip atacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalettir.

Kahve falında telefon numarası söylemek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek bir takım sorunlar çıkacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numaranı vermek yaşamını daha iyi planlayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir