AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla mesaj yazmak

Kahve falında telefonla mesaj yazmak

Kahve falında telefonla mesaj yazmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında mesaj yazdığını görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mesaj yazmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine mesaj yazmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, talihin yüze güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon mesajı görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda mesaj görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya işarettir.

Kahve falında telefondan mesaj almak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir