AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan mesaj okumak

Kahve falında telefondan mesaj okumak

Kahve falında telefondan mesaj okumak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında telefondan mesaj okumak gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında telefonda mesaj okumak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında telefondan mesaj okumak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda mesaj görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalettir.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında telefondan mesaj almak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Kahve falında telefon mesajı görmek yalnız hissetmeye, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda mesajlaştığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir