AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek

Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek

Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek yanlış işlere girileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, evlatlarından memnun olacağına, rahat bir hayata adım atacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında telefon camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında telefon camının kırıldığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek onlar için çabalayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıldığını duymak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmayan cam görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir