AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camı kırılması görmek

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, başarı kaydedeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, makamının ve ününün artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında gözlük camı kırılması gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek kazancın günden güne düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek büyük bir makama geleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında gözlüğü kırılmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir