AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın dövmesini görmek

Kahve falında babanın dövmesini görmek

Kahve falında babanın dövmesini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babanın dövmesini gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında babanın dövmesini görmek küskünlük yaşanacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş dövme görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça dövme görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında birini dövmeye gelmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine dövme yapmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kendinde dövme görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir