AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş dövme görmek

Kahve falında pişmiş dövme görmek

Kahve falında pişmiş dövme görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş dövme gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında pişmiş dövme görmek onu isyan noktasına getireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dövme görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir