AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel kırmak

Kahve falında tel kırmak

Kahve falında tel kırmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel kırmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında tel kırmak gelirinin eksileceğine, parasal durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak her zaman sevgi göreceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saç teli süpürmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında demir tel görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telbiye getirmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç teli yemek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında tel yüzük görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir