AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli yemek

Kahve falında saç teli yemek

Kahve falında saç teli yemek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayaline kavuşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, borçlarının ödeneceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bilincin artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında saç teli yemek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yemekte saç teli görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç teli yemek ister istemez çok üzüleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına inanılır.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yakında hedefine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bayan saç teli görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında saç teli toplamak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saç teli koparmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendisini mutsuz edeceğine delalet eder.

Kahve falında saç teli süpürmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir