AnaSayfa / Genel / Kahve falında telbiye getirmek

Kahve falında telbiye getirmek

Kahve falında telbiye getirmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, onu alkışlayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında telbiye getirmek gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Kahve falında telbiye getirmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında ölüp şehadet getirmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salavat getirdiğini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında eşekle odun getirmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında taş getirmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz getirdiğini görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salat ve selam getirmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir