AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel yüzük görmek

Kahve falında tel yüzük görmek

Kahve falında tel yüzük görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tel yüzük gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında tel yüzük görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında telli babayı görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tele çamaşır asmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli telden atlamak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin teli almak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında diş teli takmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel yutmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında tel toka görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir