AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir tel görmek

Kahve falında demir tel görmek

Kahve falında demir tel görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında demir tel gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında demir teli görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında demir tel görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında telli çalgı görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel örgüden geçmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saç teli toplamak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında saç teli almak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Kahve falında tel süpürge görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir