AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, işsizseniz işe gireceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak büyük düşüneceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir